Fixed Add Dictionary to Xiaopan

Discussion in 'Xiaopan Support' started by makedo, 16 Feb 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. makedo

    makedo Active Member

    Joined:
    28 Oct 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
  2. Fantasma

    Fantasma Well-Known Member

    Joined:
    31 May 2012
    Messages:
    740
    Likes Received:
    434
    Trophy Points:
    291
    Use the "Mount tool" to read files from your hard disk or just put your dict files in a Pendrive and mount it to xiaopan with the tool before described
     
  3. kazuya_mishima

    kazuya_mishima Well-Known Member

    Joined:
    12 Feb 2013
    Messages:
    59
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    56
    is there a tutorial video regarding this process.... please somebody.... :(
     
  4. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,187
    Trophy Points:
    351
  5. kazuya_mishima

    kazuya_mishima Well-Known Member

    Joined:
    12 Feb 2013
    Messages:
    59
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    56
    Thanks Mr Penguin, i follow the step suddenly i get stuck on step number 6, :stop:

    how can i add another dictionary into this. i just follow this step below... suddenly my 0.4.5 OS cannot start.:

    1. Copy your iso image to backup
    2. Open the copied iso image using UltraISO
    3. Download (hexadecimal dictionary) or create a dictionary file word list
    4. Put a .dic file in the tce or cde folder
    5. Save the iso
    6. Make a live USB or create a new virtual machine with your newly updated Xiaopan OS (Best) or Beini iso
    7. Start XiaopanOS or Beini
    8. Open minidwep-gtk
    9. In the encryption box it is set to WEP by default, we want wash to pick up WPA / WPA2 only
    10. Click Scan
    11. After scan is completed select one network
    12. Click launch
    13. You need minidwep to capture the 4 way "WPA Handshake" When it does:
    14. Click Dictionary Attack and navigate to the dic file you imported (in sr0)
    Red Hat Linux (2)-2013-02-19-09-48-59.png
     
  6. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,187
    Trophy Points:
    351
    Hello kazuya_mishima

    Unfortunately I do not have UltraISO but I used PowerISO.

    I just tested this and cannot replicate your checksum error.

    I used Xiaopan 0.4.5

    1. Copied the ISO to my desktop
    2. Opened it with PowerISO
    3. Added a file called Password List.txt in the cde/optional folder
    4. Saved it as a new ISO
    5. Format (Not quick format) the USB
    6. Follow Fantasma's method of creating a Live USB
    7. Unplug the USB and plug it in after you are finished
    8. Either run it Live or Virtualize This Key to run it in VirtualBox

    Guide: http://www.linuxliveusb.com/help/guide/using-lili
    Live USB Tutorial: http://xiaopan.co/forums/threads/usb-live-tutorial.204/
     
  7. kazuya_mishima

    kazuya_mishima Well-Known Member

    Joined:
    12 Feb 2013
    Messages:
    59
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    56
    Mr Penguin,​
    i do as you say using with Power ISO, it also not working... how... :no​
    untitled.PNG


    this is the result after i running again with VMware Woekstation​
    Red Hat Linux (4)-2013-02-24-14-57-08.png
     
  8. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,187
    Trophy Points:
    351
  9. estimacamry

    estimacamry Tracker
    VIP

    Joined:
    3 Aug 2012
    Messages:
    552
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    91
    1.Download a new copy of the Xiaopan 0.4.5.
    2.I'm using WinISO http://www.winiso.com/support/tutorials/edit-iso.html
    3.Open up the ISO with WinISO then navigate to cde/optional
    4.Click "Add File" navigate to where your dictionary folder is then hit "open"
    5.Hit "Save" and you are done! Create a LiveUSB with your modified ISO or you can run it tru VmWare.
    modified.jpg
     
    • Like Like x 1
  10. kazuya_mishima

    kazuya_mishima Well-Known Member

    Joined:
    12 Feb 2013
    Messages:
    59
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    56
    I do as you say sir... I put the password.txt file in the cde/folder then save the iso file. Run it again with VMware the same thing happen...

    I still got the same message. :(

    what should i do sir...?

    POWER ISO.PNG
    Red Hat Linux (5)-2013-03-10-18-58-24.png
     
  11. estimacamry

    estimacamry Tracker
    VIP

    Joined:
    3 Aug 2012
    Messages:
    552
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    91
    Place all your dictionaries onto a spare USB and mount when needed.
     
    • Like Like x 1
  12. Crackerz Wave

    Crackerz Wave The Dictator
    Staff Member Moderator VIP

    Joined:
    20 May 2012
    Messages:
    650
    Likes Received:
    128
    Trophy Points:
    141
    hey i think i can help you........just found out this method afternoon......

    1) create live usb using lili (new iso..not the one that u modified)
    2)after done...put the txt in your usb root (put in the usb that u use for making live usb in step one)
    3)use vmware or live (recommend live)
    4)open xfe...go to /mnt/sdb1/2/3
    5)u should found it on the root of sdb1/0/2/3

    me using live got sdb1

    hope this help..as i use this method for saving handshake
     
    • Like Like x 1
  13. kazuya_mishima

    kazuya_mishima Well-Known Member

    Joined:
    12 Feb 2013
    Messages:
    59
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    56
    thank you for the advice Sir estimacamry and Sir Crackerz Wave :)

    i will give you feedback when i get the result.... hope it will work...
     
  14. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,187
    Trophy Points:
    351
    He keeps getting checksum errors and is no where near the stage of saving a handshake or adding a dictionary. I have not been able to replicate his error and a few of us have told him how to remaster the ISO.

    This is getting off topic, going to close this thread.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K