Bantuan Otai² Open Key WPA/WP2

Discussion in 'Malay Support | Sokongan Melayu' started by Ahmad Azrim, 29 Jan 2014.

  1. Ahmad Azrim

    Ahmad Azrim Active Member

    Joined:
    26 Jan 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Minta bantuan.. saya try wordlist.lst still masih tiada lagi key nya .. help2 saya tak guna .cap
    Saya guna .ivs minta tolong Ini File nya mahu dapt key nya tot-01.ivs :(
     
  2. august8

    august8 Active Member

    Joined:
    3 Jan 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    35
    Haha kalo takde IV langsung, camana nak crack la? Coba lagi, kali ni kumpul 30,000-50,000 IVs lepas tu baru try crack ;-)
     
  3. Ahmad Azrim

    Ahmad Azrim Active Member

    Joined:
    26 Jan 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    packet 30.000-50000 aduhai makan masa tu ... kalau pakai revear sukar sikit laa asik gagal aje.. way way ....
     
  4. august8

    august8 Active Member

    Joined:
    3 Jan 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    35
    Bro ade konpius ke? Kalo nak krak WEP, kena kumpul IV. Kalo nak krak WPA, guna reaver ataupun kumpul sebiji WPA handshake, lepas tu guna aircrack-ng, atau oclhashcat atau pyrit

    Kalo takde kesabaran, jangan main2 benda ni :p
     
  5. Ahmad Azrim

    Ahmad Azrim Active Member

    Joined:
    26 Jan 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Klu wep itu sekejap je saya leh buat tak lama sgt pun.. hihihi Ini wpa agak parah jugak... WPA handshake mmg dah dapt tapi packet nya kena sampai berape riban yang ok ek.. lol aq terlepas padan rupa nya ada pyrit LoL... ingt pakai lagi senang suruh dia cari sendr malas nak type2 ...
     
  6. AjjrEy

    AjjrEy Member

    Joined:
    7 Jun 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    kamu mgkin blm jmpa packet data hingga melebihi 150,000 tp resultnya hampeh.. huhuhh
     
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K