Fixed Blank Screen Not Loading When Booting Xiaopan as a Live USB

Discussion in 'Xiaopan Support' started by Neil_fox, 24 Aug 2012.

  1. Neil_fox

    Neil_fox Member

    Joined:
    24 Aug 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    What is the Issue?:
    Option to boot into Xiaopan not shown. Underscore sign keeps blinking on black screen.​
    Ultimately, What are you trying to achieve?:
    Hack WEP with Minidwep and / or FeedingBottle
    What is your wireless device model?:
    AR9285
    USB or Internal Device?:
    Internal
    How are you using it?:
    I am using Xiaopan as a LiveUSB
    Operating System:
    Windows
    If you used a Live CD or USB How did you create it?:
    Unetbootin
    What version:
    Xiaopan 0.4.2.3
    --- Double Post Merged, 24 Aug 2012 ---
    It is working now, may be I did something silly.
     
  2. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,187
    Trophy Points:
    351
    I thought you could provide us with more information. Care to share why it didn't work and what you did to make it work for the benefit of others in the community?
     
  3. Neil_fox

    Neil_fox Member

    Joined:
    24 Aug 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Yes sure, the problem what I think was that I did not select the correct drive for the USB.
    I still have problem as my wireless card is not detected. How can I make it work?
     
    • Meh! Meh! x 1
  4. Fantasma

    Fantasma Well-Known Member

    Joined:
    31 May 2012
    Messages:
    740
    Likes Received:
    434
    Trophy Points:
    291
    Use Xiaopan 0.4.1 it should work fine with your card :D since i have the same card...
     
    • Like Like x 1
  5. Neil_fox

    Neil_fox Member

    Joined:
    24 Aug 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It did work great! :)

    Now I am trying to crack my wifi pass but can't get it done. It's a WPA/WPA2!
    Struggling with the dictionary file, it says cap file not available.
     
  6. Fantasma

    Fantasma Well-Known Member

    Joined:
    31 May 2012
    Messages:
    740
    Likes Received:
    434
    Trophy Points:
    291
    to crack WPA/WPA2 first have to get an Handshake and then use the dictionary or if your network has WPS on, use reaver
     
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K