1. Hi Guest,

    $X9.99. Lowest price While stocks last. Be quick! OpenWRT compatible! Step 1: Visit Here

Cara mudah untuk crack wpa2 atau unifi???

Discussion in 'Malay Support | Sokongan Melayu' started by reyman76, Mar 5, 2013.

  1. kazuya_mishima Active Member

    check kt lelong.com.my
  2. FareezIzwar Newbie

    bro tau x camne nk crack wpa2-psk klau router wifi tu dh disable PIN WPS....???
    klau bro tau, bro boleh pm sy
  3. kazuya_mishima Active Member

    bg printscreen post kt sni....

    kita sma2 tgk kt step mna yg bro sangkut....

    senang nk faham, blh kita share2 pengalaman dgn org lain jgk.... ;)
  4. reyman76 Active Member

    bro...tu sbb ko tekan button lanch sbb tu dia mintak dictionary...cuba ko tekan button reaver tu...kalau ko nk guna dictinary ko kene mount kan drive yg ko ada simpan pws list....cara nk mount kan drive ko kene guna aplikasi mount yg ada kt cpanel tu..bila dh mount drive tu kalau dia mintak dictionary pws ko cari drive yg ko mount td yg mengandungi pws list(biasanya TXT format) pastu ko tekan ok je, aircrack akan run guna pws list tu...:joy
  5. kazuya_mishima Active Member

    owh ok.... camtu jer... tq boss.... nnt aku cuba dlu tgk cmner....

    berjaya atau tak, nnt bgtau resultnyer yer....

    :)
  6. H-S Newbie

    guna terminal :
    airmon-ng start wlan0
    wash -i mon0
    reaver -i mon0 -c 1 -b AA:BB:CC:11:EE:FF -vv



    • Like Like x 1
  7. reyman76 Active Member

  8. Mr. Penguin Administrator Staff Member Administrator Moderator VIP

    Please only quote selectively, do not quote an intermediate above thread as there is no need to repeat information over again, unless it is a long thread and you need to quote from another page. You can also tag people so they are notified using the @ symbol in front of their username. E.g:

    Code:
    [USER=31848]reyman76[/USER]
    reyman76
  9. reyman76 Active Member

    ok bro..thnkz
  10. firesheep Awesome Member Donator I

  11. estimacamry Tracker VIP

    wifite.jpg Cara paling mudah adalah guna Back Track 5, buat liveUSB yang ada "persistent" lepas tu install "Feeding Bottle", "Minidwep-gtk" dan "Inflator" kat Back Track. Kalau dah ada "persistent" setiap satu file yg baru dalam sistem akan jadi "permanent". Kalau run Inflator kat AP yang sama, ia auto sambung kat mana kita berhenti. Satu lagi yang ada dalam BT5 ialah wifite.py tak payah nak key in command cuma ikut arahan aje. Bukan setakat tu, wifite.py boleh continue hack setiap AP yg ditemuinya dengan memilih "all" target.
    • Like Like x 1
  12. reyman76 Active Member

    bro...tutorial sikit cra nk buat kt usb...live usb yg ada persistent??? x fhm la bro...lg satu fail backtrack 5 kan lebih 1 gig??? besar sgt la utk line aku yg slow ni...share la bro cara dr nk msaukkan kt usb hingga nk run software crack wifi tu...Geek
  13. estimacamry Tracker VIP

    • Like Like x 1
  14. H-S Newbie

  15. Makavelie Newbie

    Salam perkenalan :)

    Saya pun ada masalah yang sama jugak.. hehe!! WPA memang sengak nak bolos.. betul kata senior members sini, kalo WPS tak enable.. reaver pun jadi beaver bang... jadi persoalannya; Kalau WPS x enable, macamana nak bolos??
  16. estimacamry Tracker VIP

    Dictionary attack.....90% nasib 10% teknik.
  17. slayear Newbie

    bro, apsal wpa xcrack2....

    -miniweb gtk
    -scan
    -reaver

    pas 2 waiting for beacon ...
    associated with ...
    tu jer.. tgu2 punya tgu tying pun lgsung xda...

    guna inflator xdetect ap lgsung...

    sya guna xiaopan 0.4.5.1

    hrap sifu2 dpt mbantu... :(
  18. estimacamry Tracker VIP

    sebab ap tu bkn wps enable.

    sebab xder ap yg wps enable di kawasan anda.
  19. slayear Newbie

    xda cara lain ker tu bro??? law wep snang sja.. wpa ni ssh skit...
  20. reyman76 Active Member

    bukan susah sikit tp susah byk bro..aku pun sampai skrg ni belum pernah berhasil crack wpa2 :psy