Info How To Install Apps In Xiaopan (Tiny Core)

Discussion in 'Xiaopan Support' started by Crackerz Wave, 21 Jul 2012.

  1. Crackerz Wave

    Crackerz Wave The Dictator
    Staff Member Moderator VIP

    Joined:
    20 May 2012
    Messages:
    650
    Likes Received:
    128
    Trophy Points:
    141
    I will give link to that site, very very lazy to to make tutorial here

    HOW TO INSTALL
     
  2. Shaqe

    Shaqe Well-Known Member

    Joined:
    26 Jul 2012
    Messages:
    59
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    148
    Thanks for that. I'm looking for a way to install it to a USB/HD.
     
  3. Fantasma

    Fantasma Well-Known Member

    Joined:
    31 May 2012
    Messages:
    740
    Likes Received:
    434
    Trophy Points:
    291
    Shaqe Sorry about that link, Crackerz Wave what Xiaopan version have an App Browser?
    as far i know no current Xiaopan version, have an App browser, just the 0.4.3 that is in Beta testing phase yet
    Crackerz Wave at least you recognize you're very very lazy...
    --- Double Post Merged, 27 Jul 2012 ---
    To make a USB Live see here: USB Live Tutorial
     
  4. Shaqe

    Shaqe Well-Known Member

    Joined:
    26 Jul 2012
    Messages:
    59
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    148
    Thank you Fantasma, you're comments are really helping me.

    Do you have any recommendations I can read or do? Resources? Video? Anything :$
     
  5. Fantasma

    Fantasma Well-Known Member

    Joined:
    31 May 2012
    Messages:
    740
    Likes Received:
    434
    Trophy Points:
    291
    I don't think you need more than this to run Xiaopan, it is very Easy to use, just a couple clicks and your Xiaopan USB Live is ready to use, on Xiaopan, a couple clicks on minidwep or feedingbottle and you're done! :cool:
    But if you have issues, you can read here: Xiaopan Not Working, Need Help? Readme
     
  6. Shaqe

    Shaqe Well-Known Member

    Joined:
    26 Jul 2012
    Messages:
    59
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    148
    Hi Fantasma, no I tested it, I managed to run FB, and Mindwep with clicks just as you mentioned. That was pancakes :D

    What I mean, is about the OS itself, the Wifi in it and stuff like that.

    Thanks for your help.
     
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K