Kongsi/koleksi WPS Pin

Discussion in 'Malay Support | Sokongan Melayu' started by mazzaanni, 15 May 2013.

  1. mazzaanni

    mazzaanni Active Member

    Joined:
    25 Jun 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    35
    contoh saya punya:
    Brand: belkin
    MAC: 08:86:3B.....
    WPS Pin: 3339....

    Ini untuk memudahkan guna reaver untuk menjimatkan masa berjam-jam dok tunggu, paling kurang dapat 4 nombor pertama pun dah ok kit...
    Cadangan sapa2 ada WPScrackGui 1.2.4 latest, boleh lah kongsi kat sini, dia punya list, aku belum ada lagi
    --- Double Post Merged, 17 May 2013 ---
    ini ada tambahan lagi:
     

    Attached Files:

    • wps_pin.txt
      File size:
      4.4 KB
      Views:
      8,152
      MD5:
      6dc0c8c064f298fbcce402d9546223c2
  2. faizuldin

    faizuldin Well-Known Member

    Joined:
    14 Jul 2012
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    80
    kurang fahamlh,loaded no tu dalam xiaopan
     
  3. H-S

    H-S Well-Known Member

    Joined:
    29 Aug 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    148
    WPS start 00000000 - 99999999

    nk share ape lagi.. xpaham

    rasenye setiap wps pin lain2 kot.. sebab kampung aku dgn rumah sewa lain walupon model same..
     
  4. mazzaanni

    mazzaanni Active Member

    Joined:
    25 Jun 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    35
    :)yang kamu dapat hack tu mac dio dan wps pin dia yang kita nak share kat sini...itu pun kalau sudi tq
    --- Double Post Merged, 20 May 2013 ---
    kalau tak silap kalau pakai xiaopan minidwep(tekan kat sort pin code) payah kit:
    cth kalau no pin tu 77474647 katakan, kalau buat cara biasa, lambat, sbb biasa reaver mula dari:macam H-S cakap

    ..kerja jadi mudah kit,

    tapi jika dpt agak no pertama, tekan je sort pin kemudian enter 7654321098, terus je reaver cari pin bermula kepala 7, jadi jimat kit masa...rasa begitulah...kalau salah mintak ajar ye..kalau agak2 dapat pula ramal 4 atau 8 pin pertama guna je inflator, kat sana ada option untuk masuk kan no pin tu...
     
  5. faizuldin

    faizuldin Well-Known Member

    Joined:
    14 Jul 2012
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    80
    ajar guna inflator bro,aku guna reaver jer dan sort pincode pada tu
     
  6. reyman76

    reyman76 Well-Known Member
    VIP

    Joined:
    29 Jan 2013
    Messages:
    258
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    66
    wps nombor susah nk agak bermula dgn angka apa....dlm pengalaman aku crack wps ada yg bermula dgn no 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0...so kalau kita agak no 3 misalnya no wps dia bermula no 1 so dh pasti reaver akan terlepas pin so sia2 kita tunggu lama...kekadang pun ada berlaku reaver terlepas pin walaupun bermula dr 00000000-99999999...kalau ini berlaku kita kena re crack bermula dr awal...(biasanya ini berlaku disebabkan connection kita dgn acces point yg kita nk crack tu terputus) sebeb tu kalau nk crack wep or wpa ni kene line kuat sbb tu kita pakai booster adapter..betul x??? hehehe:)
     
  7. mazzaanni

    mazzaanni Active Member

    Joined:
    25 Jun 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    35
    tajuk perbincangan kita kan kongsi wps-pin so mudah je..sapa2 yang dah dapat crack wps pin tu boleh lah tulis kat sini..pin wps? dan mac? itu je..setakat ni aku tengok dan dengar korang2 semua memang handal2 belaka pasal cracking wpa/wpa2 jadi apa salahnya kongsi2 lah dia punya wps pin dan mac adressnya...itu je..
     
  8. H-S

    H-S Well-Known Member

    Joined:
    29 Aug 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    148
    71661XXX aztek
    80312526 aztek
    7300XXXX dlink
    7<bla3> dlink
    666XXX dlink
    9<ape ntah> tomsen
     
  9. mazzaanni

    mazzaanni Active Member

    Joined:
    25 Jun 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    35
    tq mate..
     
  10. dimas lalOla

    dimas lalOla New Member

    Joined:
    12 Dec 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3

    ko nak buat ape dengan bende tu?? o_O pelik .. spy ke :nailbiting:
     
  11. reyman76

    reyman76 Well-Known Member
    VIP

    Joined:
    29 Jan 2013
    Messages:
    258
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    66
    boleh jadi kot..hahah :D
     
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K