Macam mana nak tahu berjaya atau tidak crack wep wifi?

Discussion in 'Malay Support | Sokongan Melayu' started by kanzai94, 2 Jan 2014.

  1. kanzai94

    kanzai94 Member

    Joined:
    20 Dec 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok,saya ada crack wifi jenis wep.. sudah 7 port wifi saya crack dan berjaya.. namun,ada sesetengah tidak dapat..

    Macam mana saya mahu tahu dapat atau tidak?

    :thinking::thinking::thinking:
     
  2. gunz_kruung

    gunz_kruung Well-Known Member

    Joined:
    5 Feb 2013
    Messages:
    113
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    53
    bro klu ko nak tahu "dpt @ x" ko penetrate wep security 2 mcm ni :
    1. klu ada client connect ngan router 2 ko berjaya :happy:
    2. Klu x ada client connect ngan router 2 ko x berjaya :sour:
    [ kecuali ko men ngan "fake authenticaton" ]
     
  3. kanzai94

    kanzai94 Member

    Joined:
    20 Dec 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    oh,ok ok.. nanti sya cuba.. sebab saya dah dapat iv key lebih dari 120k ntuk setengah jam.. tpi,lansung x dapat2 crack.. hairan tul
     
  4. gunz_kruung

    gunz_kruung Well-Known Member

    Joined:
    5 Feb 2013
    Messages:
    113
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    53
    Xda mslh ko ni bro..klu ko da receive "ivs"...ko try je bro sbb wep key ni klu nak crack brgantung ngan " smakin panjang passwords = semakin byk nak captured ivs"
    cth mcm 40-bit wep [ 250 000 ivs ] 104-bit wep [1000000 ivs] :) dan klu signal ko ngan "ap" 2 sedap mg ko x rasa laa bro utk tgu sbb ivs ko 2 akan keep jump..;)
     
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K