Password/ word List

Discussion in 'Malay Support | Sokongan Melayu' started by tadapapaya, 15 Mar 2013.

  1. tadapapaya

    tadapapaya Well-Known Member

    Joined:
    20 Jul 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    63
    Hi..ada password/word list untuk kegunaan di Malaysia x?
     
  2. Makavelie

    Makavelie Active Member

    Joined:
    13 Dec 2012
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    43
    setahu saya ler... takde bang.. tapi rasanya terlintas gak nampak list password unifi&streamyx.. huhu!! (mana aku letak ntah...) tetapi lebih arif kalo buat wordlist sendiri... kalo wep kita dh mmg tahu la malaysian nie suka pakai no hp+abc dll.. tapi utk wpa2-psk kna maklomlah.. emel pun boleh jadi pasword.. huhuhu!! so better buat sendiri wordlist
     
  3. reyman76

    reyman76 Well-Known Member
    VIP

    Joined:
    29 Jan 2013
    Messages:
    258
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    66
    bro..aku byk nampak org guna pws no hp utk unifi dia bro...ada sape2 yg ada pws list no hp x??? share la...:)
     
  4. apisgrr

    apisgrr Active Member

    Joined:
    7 Feb 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    43
    Buat sendiri la bro, lagi senang :)
    Rugi quota je download :):nailbiting:

    cd /pentest/passwords/crunch
    ./crunch 10 10 0123456789 -t 012@@@@@@@ -o 012.txt

    Dah siap, try buka ( kalau comp laju, laju la dia buka ) hehe then search contoh 0123758685 mesti ada, atau search no phone korang.
    Itu contoh untuk no 012.
     
  5. reyman76

    reyman76 Well-Known Member
    VIP

    Joined:
    29 Jan 2013
    Messages:
    258
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    66
    mmg senang la kalau tahu buat sendiri..tp masalahnya tak tahu buat bro...dh byk kali tgok video tutorial tp x fhm2...hehe:D
     
  6. estimacamry

    estimacamry Tracker
    VIP

    Joined:
    3 Aug 2012
    Messages:
    552
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    91
    apa yg x paham??
     
  7. apisgrr

    apisgrr Active Member

    Joined:
    7 Feb 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    43
    Tengok video, ikut je apa yang orang type. :)
     
  8. reyman76

    reyman76 Well-Known Member
    VIP

    Joined:
    29 Jan 2013
    Messages:
    258
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    66
    aku guna xiaopan kt cd boot sbb kalau run kt windows dia x detect network card aku bro...mcmana nk run crunch tu???kt xiaopan ade ke crunch?:blind
    --- Double Post Merged, 24 Mar 2013 ---
    aku run xiaopan kt cd boot je mcmmana nk tgok video....hehe:)
     
  9. Makavelie

    Makavelie Active Member

    Joined:
    13 Dec 2012
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    43
    a'ah laa.. macamana nak tengok kan.. hahaha!!!

    ada jer dalam xiaopan bro.. taip jer crunch lepas tue taip option yg bro nak.. ;)
     
  10. H-S

    H-S Well-Known Member

    Joined:
    29 Aug 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    148
    [​IMG]

    [​IMG]

    aku ikut sejibik je.. wakaka
     
    • Like Like x 1
  11. Makavelie

    Makavelie Active Member

    Joined:
    13 Dec 2012
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    43
    dalam xiaopan taip jer terus
    Code:
    Select All
    crunch 10 10 0123456789 -t 012@@@@@@@ -0 012.txt
    kalau aku x salah ler.. hehe!! lepas tu cari dalam folder pentest :p
     
    • Like Like x 1
  12. H-S

    H-S Well-Known Member

    Joined:
    29 Aug 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    148
    [​IMG]
     
    • Like Like x 1
  13. Makavelie

    Makavelie Active Member

    Joined:
    13 Dec 2012
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    43
    estimacamry : tanya sikit, boleh ker kalau kita nak combine 2-3 wordlist jadi satu masa brute force? cth: nama.txt + hp.txt atau nama1+ nama.txt + number ? malunyaaa :bag:
     
  14. estimacamry

    estimacamry Tracker
    VIP

    Joined:
    3 Aug 2012
    Messages:
    552
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    91
    reyman76
    Cuba guna crunch di vmware dan dlm masa yg sama leh browse kat internet utk tutorial crunch kat youtube:p

    Cuba search WLM (Wordlist Manipulator) Sebelum gabung, cek speed aircrack dulu kalau x berhari-hari la kena tunggu:D Kalu nk cepatkan aircrack guna pipe method ke pyrit
    Code:
    Select All
    /pentest/passwords/crunch/./crunch <min> <max> <charset> <-t @@@@ kalau perlu> -u | pyrit -i- -r <cap.file> -e <ESSID> attack_passthrough
     
    • Like Like x 1
  15. Makavelie

    Makavelie Active Member

    Joined:
    13 Dec 2012
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    43
    pyrit :eek: ?? tak pernah taip pun sebelom nih.. :D heheh!! boleh ngetest nih... thanks estimacamry ;)
    --- Double Post Merged, 4 Apr 2013 ---
    penat aih menaip nama-nama nih.. nie baru sampi huruf I jer.. nanti sambung lain.. wordlist tue salah.. rename jer jadi namelist. kalo boleh tolong combine dgn WLM jadi cth: ayu0123654789 atau amirudin123456, korang post la eh.. :)
     

    Attached Files:

    • wordlist.txt
      File size:
      13.2 KB
      Views:
      269
      MD5:
      6f2b51d1d6881ad509eeb6c6e6751a70
    • title.txt
      File size:
      451 bytes
      Views:
      169
      MD5:
      65c46f7ab028d5f3c7297840fa763e88
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K