Issue Reaver Repeats Same Pin, 10 Failed Connections in a Row

Discussion in 'Xiaopan Support' started by anxeL, 29 Jul 2012.

  1. anxeL

    anxeL Active Member

    Joined:
    24 Jul 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    When i boot from cdrom the XiaoPan 0.4.2.2 (English) dint detect the my 2 wireless card USB Realtek RTL8187 Wireless 802.11b & Intel(R) WiFi Link 5100 AGN, when i use with VMware Workstation detect but just the Realtek RTL8187 but can't get the password because the same number repeat:

    [​IMG]
    or some time

    [​IMG]
    Sry for my bad ingles
     

    Attached Files:

    • Cature.JPG
      Cature.JPG
      File size:
      65.2 KB
      Views:
      576
      MD5:
      4bb92ff90b2fd2ef68271df22a17295f
  2. Fantasma

    Fantasma Well-Known Member

    Joined:
    31 May 2012
    Messages:
    740
    Likes Received:
    434
    Trophy Points:
    291
    try unplug and plug your card, if it didn't work, i recommend you try another earlier version e.g 0.4.1
     
    • Like Like x 1
  3. gancho

    gancho Well-Known Member
    VIP

    Joined:
    25 Jun 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    73
    i think you have to get closer to AP , 14 sec/pin is to much , when scan try -C
     
  4. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    1. Internal cards do not work with Virtualisation
    2. What is the exact command are you entering into inflator?
    3. What is the MAC address of the AP? at least the first 6. e.g: XX:XX:XX
    4. Specify verbose mode -vv for detailed errors, you are probably getting (0x03), or WPS transaction fail (0x02).
    5. State how far away you are from the AP with average signal strength
    6. The 0 APs can sometimes happen, it has been mentioned numerous times so I am not going to explain that one
    7. I don't know why you want to make that 5100 AGN work when you have a high power USB device
    8. Could also mean that the AP has WPS blocked because you are trying the pins to fast, sounds like you are too far away also or too much interference.

    Resources
    Constant receive timeout (0x03), or WPS transaction fail (0x02) with rtl8187
    Infinite pin loop

    Please give more detailed information next time so you can help us help you. Also use a more appropriate title. I will change it.
     
  5. Crackerz Wave

    Crackerz Wave The Dictator
    Staff Member Moderator VIP

    Joined:
    20 May 2012
    Messages:
    650
    Likes Received:
    128
    Trophy Points:
    141
    hey, i got the same problem..try use minidwep in xiaopan 0.4.2.2 or xiaopan 0.4.1
    if not unplug and plug in port 2.0 usb after the xiaopan start, after that wait a minute
     
  6. anxeL

    anxeL Active Member

    Joined:
    24 Jul 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    Thanx guys i fix the problem of connection, unpluging the USB after boot xiaopan but can do anything bc is to far

    Sry for no reply before my connection s*** Untitled-2.png


    i dint check any juts click RUN
     
  7. Crackerz Wave

    Crackerz Wave The Dictator
    Staff Member Moderator VIP

    Joined:
    20 May 2012
    Messages:
    650
    Likes Received:
    128
    Trophy Points:
    141
    maybe because the network is 'n' network so rtl8187l is a b/g
     
  8. anxeL

    anxeL Active Member

    Joined:
    24 Jul 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    Any way to check if is ''n''?
     
  9. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    Try the following code
    Code:
    Select All
    reaver -i mon0 08:86:3B:78:F2:9C -a -c 1 -e -d 2 -T 0.30 -L -N "belkin" -vv
    Variables:
    -d = Delay between attempts (2 seconds)
    -T = M5 / M7 timeout times (0.30 seconds)
    -L = Ignore locks
    -N = No nacks
    -vv = Verbose mode, tells you detailed errors

    Some of my networks take 14 seconds a pin have been successful, the reason why it tries the pin over and over might be because the AP is limiting the attempts or WPS locks.

    You should be able to connect to it but you don't have N compatible features.

    It tells you that it is an N network in the picture above: Radio Type 802.11n
     
  10. HoT_Pursuit

    HoT_Pursuit Well-Known Member
    Dev Team VIP

    Joined:
    20 Jul 2012
    Messages:
    77
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    190
    Use any card with Atheros chipset , such as AR9271 OR AR9285. Reaver & Reaver Pro recommended to use ath chipset for better hack.

    I am using Alfa AWUS036H with RTL8187B & he's suck with reaver. &i have tp-link with atheros 9271 << the best choice for hack WPS
     
  11. Crackerz Wave

    Crackerz Wave The Dictator
    Staff Member Moderator VIP

    Joined:
    20 May 2012
    Messages:
    650
    Likes Received:
    128
    Trophy Points:
    141
    didnt awus036h is rtl8187l not rtl8187b
    what, atheros much better? i just planned want to by alfa luxury set.

    Is it true Mr. Penguin? that alfa AWUS036h useless with reaver...didnt tacnetsol create Reaver Pro with RTL8187L?
     
  12. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    Might have to try the atheros 9271 :) I have an rtl8187L and find it works well with me.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  13. HoT_Pursuit

    HoT_Pursuit Well-Known Member
    Dev Team VIP

    Joined:
    20 Jul 2012
    Messages:
    77
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    190
    Yes I have ALFA AWUS036H with RTL8187B Not L . when i connect alfa to back track, it's show RTL8187Bve . It's original card , i see the sticker . May be you have another version.
     
  14. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    ALFA-550W I think something is very wrong here. The AWUS036h is an rtl8187L device. Either your system is reporting the incorrect card or you got sold a counterfeit one. I suggest you open the casing to find out. The B version is really crappy compared to the L version.

    Another way to check to see if it is a counterfeit is search for the MAC address using a MAC lookup tool. If the OUI is not ALFA, you got yourself a fake ALFA. There is also a great thread here somewhere that shows you how to spot a fake ALFA along with high resolution images of a real ALFA. If you are still not sure contacting ALFA directly will yield useful answers.

    Can you please upload the image/s as an attachment in the forum. Much easier for people to see. I am on my phone and downloading from mediafire and extracting a RAR on my phone is no easy task :s

    What is the first 6 digits of your MAC address? XX:XX:XX

    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  15. HoT_Pursuit

    HoT_Pursuit Well-Known Member
    Dev Team VIP

    Joined:
    20 Jul 2012
    Messages:
    77
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    190
    Here are some pictures :confused:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    I open the cover & i read this info on the main chipset :

    RTL8187L
    A6N50Q1
    GB21D TAIWAN

    & the revision is : RTL8187L RV3.0

    But i don't understand why windows & backtrack show this card as RTL8187B !!!!!!!!!!!

    Also , the card has the 3D Sticker
     

    Attached Files:

  16. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    • Like Like x 1
  17. Crackerz Wave

    Crackerz Wave The Dictator
    Staff Member Moderator VIP

    Joined:
    20 May 2012
    Messages:
    650
    Likes Received:
    128
    Trophy Points:
    141
    ok, can u pm me your mac adress i will email to alfa
    --- Double Post Merged, 9 Aug 2012 ---
    i doesnt have ALFA AWUS036H, i only can call TCB13
     
  18. TCB13

    TCB13 iKlive CEO
    Staff Member Admin VIP

    Joined:
    24 Jun 2012
    Messages:
    95
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    248
    The card above is genuine, but it's now the newest 2W Alfa... the old 500mW version of the AWUS036H (the difference is that there's no (1) number above the LED) I've one of those old cards.
     
  19. anxeL

    anxeL Active Member

    Joined:
    24 Jul 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
  20. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    Antenna will only help but would not guarantee success. After some testing it seems that the ALFA NHA and H perform best.
     
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K