Issue Xiaopan Not Working Lately

Discussion in 'Xiaopan Support' started by spiritbar, 24 Sep 2013.

  1. spiritbar

    spiritbar Active Member

    Joined:
    11 Nov 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    Once working perfecty xiaopan not working for 2 month just counting and counting its make me crazy
    im using awus36h alfa but i tyied other adaptors and almost every version of xiaopan what is can be problem computer issues or somethink like that ?
     
  2. estimacamry

    estimacamry Tracker
    VIP

    Joined:
    3 Aug 2012
    Messages:
    552
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    91
    I would be crazy trying to figure out what could be your problem:p:D
     
  3. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    The worst explanation of a bug report ever. :facepalm-10:

    Steps to reproduce your error. I.e:
    1. I plug in my H
    2. Turn on computer and boot it live
    3. Card not detected when I open minidwep for example.

    Is there something wrong with my USB port? maybe plug something else in your main OS and see if it detects.
     
  4. spiritbar

    spiritbar Active Member

    Joined:
    11 Nov 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    #4 spiritbar, 25 Sep 2013
    Last edited: 25 Sep 2013
  5. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    He means you were not specific. Firstly, the title is wrong. Xiaopan works fine. You have a problem with Reaver / Inflator. How can we help you when you do not tell us what is wrong?

    Second the actual issue is that reaver failed to recover WPA key at 90.90%. This is an error message, which you should have supplied.

    To get more detailed errors specify -vv verbose mode in inflator.

    Read this
    Bug Report Etiquette
    It puts you in the Drug and Shug Report categories

    Support Request Form
    We have this to help you fill in bug reports

    Forum Rules
    Please read over these
     
  6. Fantasma

    Fantasma Well-Known Member

    Joined:
    31 May 2012
    Messages:
    740
    Likes Received:
    434
    Trophy Points:
    291
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K