Current Xiaopan PRO (in development) 1.0b

Feature packed pentesting distro

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .::JiGSaW::.

    .::JiGSaW::. Hello! I want to play a game ...
    VIP

    Joined:
    22 Jun 2012
    Messages:
    94
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    196
    Mr. Penguin
    why cannot load from live usb I test but after login page showing images from somethinng ive working on the windows and freezes... o_O I don't want to use in virtual machine...
     
  2. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    LiveUSB support does not work. You can try to add boot flags to suit your system. See post #28
     
  3. .::JiGSaW::.

    .::JiGSaW::. Hello! I want to play a game ...
    VIP

    Joined:
    22 Jun 2012
    Messages:
    94
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    196
    how to do that ?
     
  4. ecrudragon

    ecrudragon Legendary ^_^
    VIP

    Joined:
    15 Apr 2013
    Messages:
    145
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    76
    @Mr. Penguin what files need to be download from these?

    [​IMG]
     
    • Like Like x 2
  5. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    Download the zips if you want to try a Live USB. Download the 7z if you want it in VMware, Virtualbox or Parallels Desktop / Workstation. @ecrudragon
     
  6. jiahuei

    jiahuei Active Member

    Joined:
    2 Jun 2013
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    thank you penguin~
     
  7. expandables

    expandables Active Member

    Joined:
    28 Aug 2013
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    35
    Hi i'm new hi tried the iso in vmware and i get a black screen i also download the 7zip one and use hjsplit to join them how do i get that to use in vmware?
     
  8. khaled mohdar

    khaled mohdar Member

    Joined:
    15 Nov 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    16
    I have Windows can do this ?
    it would better if you made a vid tut
     
  9. Amkay

    Amkay The Wifier
    Staff Member Moderator Dev Team Wiki Editor VIP

    Joined:
    3 Jan 2013
    Messages:
    190
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    226
    Yes you can do this in windows and those are easy steps to do, VM programs installation tutorials are everywhere, you can find some on this forum, full tutorials will be here soon, it's just a beta release to report issues...
     
    • Like Like x 1
  10. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    Think if you rename and extract as ZIP it is possible.
    Creating an OVA version which will allow people to import this in VMWare and Virtualbox (it will be untested)
    Push TAB at startup (boot options) from memory.
    Best bet is in Parallels or VirtualBox at the moment.
    ISO is experimental for Live USB/CDs.
     
    #50 Mr. Penguin, 19 Jan 2014
    Last edited: 19 Jan 2014
  11. estimacamry

    estimacamry Tracker
    VIP

    Joined:
    3 Aug 2012
    Messages:
    552
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    91
    @Mr. Penguin
    Xiaopan PRO auto login? Or there's a username and passkey? Running liveUSB
    I get black screen after login page. Will try adding "nomodeset" or "i915.modeset=1" or "i915.modeset=1 driver=intel" to grub before loading. Will feedback once I have it running.
     
  12. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    It logs in 30 seconds automatically or you can select user at the boot page. Sometimes you have to hover and click where the user should be in the left hand pane. I could not get this to work Live as well.. It is clearly a graphics issue. I had one laptop where I was able to distinguish some desktop items, but it was still fuzzy... Be nice if we can find someone who knows how to fix this :psy

    Password is "rocksolid" without "
    Xiaopan PRO (in development)
     
    • Like Like x 2
  13. estimacamry

    estimacamry Tracker
    VIP

    Joined:
    3 Aug 2012
    Messages:
    552
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    91
    All negative :( still blank screen
     
  14. sallysandy6

    sallysandy6 Active Member

    Joined:
    23 Dec 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    can you add wirrelesskeyview
    or other application like that to recover wifi password
     
  15. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    That is a Windows program @sallysandy6. No need for it in Linux.
     
  16. air_pull91

    air_pull91 Well-Known Member

    Joined:
    28 Jan 2013
    Messages:
    50
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    48
    hi @Mr. Penguin..
    i have boot into live usb..
    after login it ask credential..
    what is the username n password?
    or do i have to create by my own?
    --- Double Post Merged, 20 Jan 2014 ---
    sorry..my bad..
    user is already set by default..n the password is as u mentioned before "rocksolid"..
    thanks..
     
    #56 air_pull91, 20 Jan 2014
    Last edited: 20 Jan 2014
  17. apecx

    apecx Active Member

    Joined:
    19 Jun 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    does this x pro support ralink rt3070? because i tried load inflator but it doesnt detect any of my wifi device.
     
  18. khaled mohdar

    khaled mohdar Member

    Joined:
    15 Nov 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    16
    hey guys I made a tut about
    How to run Xiaopan OS PRO in VM VirtualBox
    Watch this video on YouTube.
     
    • Like Like x 2
  19. expandables

    expandables Active Member

    Joined:
    28 Aug 2013
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    35
    How to increase the Storage Size?
     
  20. air_pull91

    air_pull91 Well-Known Member

    Joined:
    28 Jan 2013
    Messages:
    50
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    48
    After log in the password..it stuck with blank white screen..

    Sent from my Lenovo P770 using Tapatalk
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K