Current Xiaopan PRO (in development) 1.0b

Feature packed pentesting distro

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. estimacamry

    estimacamry Tracker
    VIP

    Joined:
    3 Aug 2012
    Messages:
    552
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    91
    Use the search bar, plenty has been discussed on this topic.;)
     
  2. ack

    ack Active Member

    Joined:
    3 Jan 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    after lots of reading n searching this forum....tried booting as a live usb...gotten passed the login screen ....tried the CTRL+ALT+F1 (as CTRL+ALT+ESC button did nothing for me) which brought up terminal entered startx...but came back to mangled screen....aihhh...guess i'll wait for a more stable release...by the way am using ati radeon hd graphics

    great job anyway guys....
     
  3. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    Linux Change Password

    You can't delete the root password but you can change it
     
  4. air_pull91

    air_pull91 Well-Known Member

    Joined:
    28 Jan 2013
    Messages:
    50
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    48
    i think the video need to change the OS language..it might confuse ppl here..
    thanks by the way for the video..
     
    • Like Like x 1
  5. khaled mohdar

    khaled mohdar Member

    Joined:
    15 Nov 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    16
    you just do the steps
    and you're Done :)
     
  6. cevapver76

    cevapver76 Active Member

    Joined:
    14 May 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    Xiaopan PRO I could not find the username and password, please help
     
  7. estimacamry

    estimacamry Tracker
    VIP

    Joined:
    3 Aug 2012
    Messages:
    552
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    91
    Post #52
     
  8. khaled mohdar

    khaled mohdar Member

    Joined:
    15 Nov 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    16
    how can i run?
    • Orange Cracker 1.7
     
  9. Baby Eve

    Baby Eve Active Member

    Joined:
    7 Jun 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    Can i ask, how to install it or open it in vmware? done exracted but i got folder instead... any ideas? pm me please
     
  10. sallysandy6

    sallysandy6 Active Member

    Joined:
    23 Dec 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    hey admin or anyone can you give me link for download xiaopan os pro version iso thank you...
     
  11. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    Code:
    Select All
    su root cd "/path to folder with file" filename.sh
    --- Double Post Merged, 26 Jan 2014 ---
    Only works with Parallels and VirtualBox at the moment. Live USB but default Xfce desktop only.
     
  12. khaled mohdar

    khaled mohdar Member

    Joined:
    15 Nov 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    16
    if you got a Black screen switch to full screen
    Watch this video on YouTube.
     
  13. chineserice

    chineserice Active Member

    Joined:
    1 Oct 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    41
    I also getting black screen from running VM, BTW is it possible to add Evil Twin in this Iso? Many wps AP have lock down automatically..
    I want to lean more method on cracking. Thanks Boss!
     
  14. khaled mohdar

    khaled mohdar Member

    Joined:
    15 Nov 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    16
    if you got a Black screen switch to full screen
    [​IMG]
     
  15. Twitch

    Twitch Active Member

    Joined:
    17 Aug 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    o.k i figure it out but how do i do it in laptop boot?
     
  16. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    Just use Linset to create a Fake AP and deauthenticate. Takes a few hours to capture a handshake too. Works best when one AP has 2 or more clients connected.

    Xiaopan PRO has 0.9.
    New version out 1.0 and you might wanna install it.

    Details
    LINSET 0.10 - WPA/2 Hack sin Fuerza Bruta

    Changelog
    # # # Added curl dependencies
    # # # Bug not showing good customer list
    # # # Removed per square moving it to sleep in the window of testing calculation handshake
    # # # Improved Communication between PHP and checkhandshake (no longer works for times)
    # # # Changed path work Linset default
    # # # Bug wpa_passphrase and wpa_supplicant not close after finishing the attack
    # # # Deleted indefinitely all web interfaces so far for copyright reasons
    # # # Integrated neutral web based interface JQM
     

    Attached Files:

    • linset 1.0.zip
      File size:
      150.7 KB
      Views:
      71
      MD5:
      ef86b27fb20a1d185469099e40a0c735
  17. air_pull91

    air_pull91 Well-Known Member

    Joined:
    28 Jan 2013
    Messages:
    50
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    48
    Where to get v1.0?
    Older file has been replace with new one @ sourceforge?

    Sent from my Lenovo P770 using Tapatalk
     
  18. cevapver76

    cevapver76 Active Member

    Joined:
    14 May 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
  19. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,186
    Trophy Points:
    351
    Guys I haven't abandoned this project.

    I am going to build a stable persistence version with it's own partition. Then use clonezilla to make a backup and you can restore to a partition or run it via usb.
     
    • Like Like x 2
  20. .::JiGSaW::.

    .::JiGSaW::. Hello! I want to play a game ...
    VIP

    Joined:
    22 Jun 2012
    Messages:
    94
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    196
    I hope that you build more stable release and will work like should need to boot from usb...

    BTW: i think that in this Pro version need more better background image to look more like hack OS something like Backtrack background to bee more Evil... :youtheman:
     
    #100 .::JiGSaW::., 3 Feb 2014
    Last edited: 3 Feb 2014
Thread Status:
Not open for further replies.
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K