0 lı ve sıfırsız 1 er saatten 2 saat sürüyor bende. İşlerim bitince deniyecegm. o kişiye mesaj attım bu sitede msj atmak zor start conversation iletişim kur gibi bir şeyden yazdım. tşekkür ederim. Bugün zman ayırıp halletcem işini Bak şöylede yaparız ben 0lıları deneyim sen sıfırsızları dene bilgisayarında olmazmı daha çabuk biter. Çünkü benim pcde daha 2 saat bi r işim var Acelem yok dersen işler bitince deneyeceğim. çünkü bu işlem yapınca pcde başka hiçbir işlem yapılamıyor sende biliorsun Ben 0 lılardan başlarım haberin olsun
benim acelem yok yarına kadar kesin birşey söylersen makbule geçer bu arada senin ekran kartın ne merak ettim laptop mu senin ki ?
tamamdır yarına kadar ksin denemiş olurum ikisinide. gt960 overclok ile 120-125 kh/s yani 120-125 bin deniyor. 9gb bir wordlisti 2 saat alıyor. Bende yeni başladım wordlist davasına çok geçmişim yok.
se seninki benimkie göre baya hızlı benimkide saniyede 33 k deniyor açıkçası ben şifrenin pek telefon numarası olacağını düşünmüyorum çünkü eski şifre var elimde eski şifresi: 2013015407005b bu varsayılan bir şifre değil yani eski şifre bundan tahminle ne olabilir sence şifre ?
İşte sayı hanesi arttıkça iş zorlaşıyor. Birde işin için harfler gelince çok zor. Bilinemezki belki basamak zayısı zalmıştır birçok olasılık var. Bu olayın ana fikri elinde bir tane wordlist olcak. Zaten handshake yakalamak basit iş. Evinde gözüken 30 tane netmi var hepsini yakalayıp tek wordlistte deniceksin kıranı kırcak kırmayanı geçecek. Diğer türlü tek wifiye yoğunlaşmak baya mantıksız. Anca denicen şeyleri denersin. Umarım denk gelir. Sen gpuhashe gönderdinmi dosyayı sonuç aldın mı? Bu işte biraz şans lazım.
maalesef bulamadı. gerçi iki üç ay sonra taşınma ihtimalimiz var ama kesin değil ondan çokda uğraşmıyorum ama gerçekten iyi çekiyor.sen numaraları denersen belki bir sonuca varırız. zazaroth 35 gb wordliste bulamadı şifreyi sanki bilinmez bir şifre. fluxion da da kurban sayfaya girmiyor öyle işte
Alternatif internet şifren yok mu? Çekim konusunda bi tane access poin alabilirsin dış ortam 2ci el işini fazlasıyla görür. Ben telefonları deneyeceğim Bak ben 7 handshake yakaladım en son 2 tanesi düz 8 haneli rakam cıktı. Şans yani. Umarım sonuç alabiliriz
var 4 tane wifi kırdım2 tanesi gpu hash me 2 tanesi wps pin ile evimin yanıda ama dediğim gibi bu wifiyi kırmayı çok istiyoum aktif olarak kırıp kullandığım 2 tane ağ var --- Double Post Merged, 31 May 2019, Original Post Date: 31 May 2019 --- unutmadan bide zazarotnin kırdığı wifi var ama uzak olduğu için bağlanmıyorum
Sana 1 sorum var: 5 tane dosya denedim ben 15 gbmıs hassorg sanırım kırmadı. cok az kaldı. Rejected.........: 175173/699461 (25.04%) kısmında abzen reject edilenhashler olduğu gözükor. Yani reddedilmiş bu neden bilmiyorum. Birde rule dediğimiz kural ekleme var. -r ile kural ekleniyor best64.rule gibi vu sanırım daha fazla varyasyon deniyor. Çok bilgim yok ama düş şifrelenmiş dosya değilde şifreli hashler sanırım bu yöntemle kırılıyor. WPA dosyalarda kullanılıyormu bilmiyorum. best64.rule konusunda detaylı bilgin var mı? ------------------------------------------------- Net sıkıntı gerçekten. Ben sayısız net kırdım ama bazı yerlerde alt yapı kötü. Bir cihaz kullanıyorsun 5-6 kişi bağlanıyor 4 mbit oluyor 4 mbit gözüken bir ağ oluyor 1 mbit speed cıkmıyor. Elde ettiğim çok iyi ağlarda var. 15 mbit gibi. %100 sinyal ama bu sadece şifre kısmı ayarlamak lazım cihazı dış ortam antenini. Ben bazen oyun oynuyorum dolayısıyla ping önemli. Sakin modemler çok iyi oluyor. Bir ara 5-6 neti bir birine bağlayıp tek internet yapmıştım kendime 60-70 mbitleri görmüştüm. Hobi amaçlı. ----------------------------------- 15gb dosya kırdım şifreyi bulmadı kendiminkinin. Hashes orgtu wordlist işi sıkıntı. En son gpuhashe 7 dosya attım 6 tanesini kırdı. 2 tanesini ben elle kırdım 4 kaldı. Bitcoin ucuzlarsa kırdırcam. Ozmana belki 1 tanesini kırarım kendim. Çevremde kırdıklarım sadece evimde yani 50 taneyi geçmiştir uzak menzilli anten dahil. Ama zman içinde internetini kapatanlar çok oldu vs.. Seneler içinde. Etrafında çok ağ varsa illa denk gelior ama şu an ekonomik krizden dolayı sanırım ağlar azaldı bir hayli -------------------------------- şifre şu şekilde olabiliyor. ag adı osman ise osman2015 gibi osmanın varyasyonalrını üretip deneyblirsin. ------------------------------------------------- Seninkini başlattım 0 lı telleri deniyorum. ----------------------------------------------------------------------
bir bilgim yok sadece yeni başlayanlara wordlist öneriyorlar best64rule daha gelişmiş kullanıcılar için. 60 70 mbit güzelmiş nasıl yaptığını anlatır mısın ? birde inşallah şifre kırılır. bedede bir ağ var download 35 mbit --- Double Post Merged, 31 May 2019, Original Post Date: 31 May 2019 --- https://hashes.org/mdxfind.php birde şu siteyi detaylı inceler misin birşeyler var gibi --- Double Post Merged, 31 May 2019 --- https://hashes.org/left.php şunada bak
Evet evet şans. Ya ben çok indirme yapan biri değilim ping önemli. O yüzden bazen sorun yaşıyorum oyunla ilgili. Hani az ping olsun 4mbit olsun bakışındayım. Eve net çektirmiştim ping 150 cıkmıstı 1 gün aç kpa 400 tl önemiştim Alt yapı kötüydü. Buludum yere türuknet geldi limitsiz kotasız benimde tasınma durumu var tasınmazsam abonmanlık alabilirim. Neti birbirine bağlama masraflı. 4-5 tane ap almak lazım hepsi alıcı modda. Bde netleri birbirine bağlayan rooterlar var. Ethernet girişleri var baglıyorsun hepsini birleştiriyor. Windows üzerindende neti birleştirebilirsin ama sadece indirme steam gibi oyun indirmesi yani çoklu interneti bağlantuıyı destekleyen uygulamalarda çalışır. Download manager gibi. Chormede mesela çalışmaz youtubede twitchte işlemez. Dedim yöntem özel rooterla tüm her şeyi kullanımda net birleşi. bir ara detaylı anlatırım. https://hashes.org/left.php asıl önemli olan bu. Burda found yazan dosyalar şifrelenmiş dosyalar var kırlmış şifrelerin derlenmesi. ben bunları çektim . Found olanlar 15gb tutuyor ama benim şifreyi kırmadı. best64rule sanırım varyasyon deniyor ama varyasyon demek daha fazla deneme ve daha fazla zman demek. Bunu daha çok şeyde kullanıyorlar. 05465134454545bvdf54d5fgh54bvc bigi hash şifreler oluyor onları kırmakta kullanılıyorlar. Şimdi wordlistede kullanırsın ama düşün 131 mb rockyou wordlistine bu kodu girip kırarsan zman baya uzuyor. Bence çok kullanışlı değil. Gpuhashle ilgili bişe söylücem. Ben 1 kere kırdırma yaptım şifre bu e41E653996cF4 Sende paylaş seninkini belki bende tutar. Demem o ki birçok metinde kelimeler ingilizce dolayısıyla kelimeden oluşan listeler türkiyede asla işlemez. Benim 4 şifre kırıldıya kesin bu şifreler % 100 yukarıdaki gibi büyük küçük harf sayı kombinasyonu. Çok eminim çok hemde. Ya aslında çokd enencek şey var 2 şifre 8 karakter rakamdı demiştim. belki 9 10 11 12 13 14 haneli sadece rakamdan oluşmuşta olabilir. Planım bu haneli sayıları denemek uzun sürermi bilmiyorum. Bir de böyle kelime değilde harf büyük küçük rakamlı wordlist lazım bize. Yukarıda kırılanı gördün diğer şifrelerde böyledir. Veya sadece rakam olabilir çok denencek şey var. Sende şifreni atarmısın kırdırdın merak ettim seninkide böyle olmalı. burdan göndermek sorun oluyorsa facen de atabilirsin. --- Double Post Merged, 31 May 2019 --- ------------------------------- düzenleme --------------------------------- 0 lı telefon numaralarını denedim. 1 saat sürdü maalesef bulamadı aksam 0 sız olanları deneyeceğim.
1) yilmaz1033 down. 35 mb olan şifre 1T1wWpc0 2) turktelekom_zyrnp zyxel modem şifre aB55220Ee6bD1 3)şuan kullandığım 16 mbit TTNET ZTE mmr5 şifre QCnSAr2KgE şifresi değiştirdiler wps pinden buldum erdoğaner 4)zazarothnin kırdığı WINNWİFİ_1BFD adı üstünde wınn wifi şifre 80131888 5)buda bir telefon apsi şu site kırdı www.onlinehashcrack.com dikkat virüs vardı şifre asdfghjkl --- Double Post Merged, 31 May 2019, Original Post Date: 31 May 2019 --- www.onlinehashcrack.com a bir bak ücretli ama 20 milyon ücretsiz denemede yapıyorlar hem adamlar turkçe wordlistleride var gpuhash me den daha ucuz --- Double Post Merged, 31 May 2019 --- tplink default şifreleri 0123456789abcdef diyorlar ama emin değilim üsteki şifre öyle mesela markası neydi modemin ? --- Double Post Merged, 31 May 2019 --- birde btc yi nasıl ödüyorsun gpu hash me ye hangi siiteyi kullnaıyorsun ?
Döndüm... Bana 2 saat borcun var asdasdasdasd 0 lı ve 0 sız tüm telefon numaralarını denedim hiçbiri tutmadı. Sağlık olsun ne diyelim. En azından milyarlarca kombinasyon arasından birkaç milyonu elemiş olduk 1) Şifreleri paylaştığın için teşekkürler. Sana bahsettiğim üzere şifreler minimum 8 hane ve küçük büyük harf ve sayılardan oluşuyor. En zor olanlar bunlar. Sadece 8 haneli böyle şifrelerin tüm combinasyonlarını denemek 50 yıl filan sürüyor Düşün 8 hane için konuştum ya 9-10 hane olsaydı... Kısacası bunu kıran wordlistlerdir ama özellikle bir şekilde bu tarz tutan mı diyeyim nasıl buldularsa böyle wordlistler oluşturulmuş. Çok büyük değildir muhtemelen ama bir şekilde elde edilmiş. Kısacası en popülerler. Mesela en popüler wps pin numaraları gibi düşün.Bir databaseden elde edilmiş. Şimdi Büyük küçük harf sayı kombinasyonu tek satırda 62 tanedir. 26 tanesi kücük harf 26 sı büyük 10 tanede sayı. 8 haneli bir şifre 62*62*62*62*62*62*62*62= 218.340.105.584.896 sadece 8 haneli şifre için 218 trilyon sayı çıkıyor. Bu kırma siteleri böyle oluşturup denemiyor yani hafızasında bir şekilde nasıl derlenmişse derlenmiş. Büyük ihtimal bu şifreler fabrika çıkışı belirlenen wifi şifreleridir bir şekilde ulaşılmıştır. Bak bugün enparada hesabım var adamlar senin bilgilerini nereden bulmuşlarsa biri telefonla arayıp senin adını soy adını hesabında kaç paran olduğuna kadar söylüyorlar. Bu hesap. GPUhash kırma şansı yüksek ve zor şifreleri buluyor yani yıllarca kırsan kırılmıcak şifreleri bulması 15 dakikada mümkün değil 2) www.onlinehashcrack.com sitesi çöp bir sitedir. 11 tane dosya attım birini kırdı 8 haneli düz bir sayıydı. Üstelik 8 haneli sayıya sahip bir başka şifreli cap dosyası atmıştım onu bile kıramamıştı. 8 haneli tüm sayıları bile tam denemiyor yani. Bence çok kötü bir site. Ücretsiz 20 milyon denemesi tam çöp 20 milyon olduğuna da inanmıyorum. www.onlinehashcrack.com sitesinde mesela kırmak istediğin sözlüğü seçiyorsun ama ön ödeme yapman lazım. Mesela türkçe sözlük veya şukadar sayı wordlist ödeme istiyor sonra kırmaya çalışıyor. 6 dolardan ucuz şıklar göremedim. GPU has basit aramada kırıyor sonra para atınca şifreyi gösteriyor. Gerçi denemelerde tıpkı onlinehashcrack gibi ön ödeme istiyor. Gerçi bu sistem boktan. Para ödüyorsun önceden şifreyi bulamazsa paran gidiyor büyük ihtimal. Diğer yandan sistem böyle tam denemedim ama eminim böyle. Ayrıca btc şu an 0.001 btc 49 tl düşmüş sevindim. Dün 53 liralardaydı. Onlinehashcrack dolarla çalışıyor ve 1 dolar 6 tl dolar pahalı yani bana mantıklı gelmedi. bence en mantıklısı basit gpuhash taraması bulursa ödersin. En mantıklısı bence. Haaa başka servisler biliyorum. 24 dolar ödüyorsun bulamazsa paranı iade alıyorsun ama 1 şifre için 130 140 tl ödenir mi o var Bulamazsa paran iade... 3) zazarothnin zazarothnin zazarothnin zazarothnin dedin ve bulduğu şifre 80131888 Küçümdemedim ha yanlış anlama şaşırdım Ben zaten ilk denemelerde önce telefon numarasını deniyorum. Sonra 8 haneli rakam kombinasyonunu... Bak hashcat64.exe -w 3 -a 3 -m 2500 deneme.hccapx ?d?d?d?d?d?d?d?d Sadece şu kodlar tüm 8 haneleri rakamlarıdeniyorsun ve bende aldığı zman 13 dk sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Yani sen bana bir cap atsan bu 3 tanesini deneyip sana o şifreyi direk verebilirdim Ben ilk bu yolları deniyorum. Ama bize asıl lazım olan ve senden istediğim bana 8 ve daha yüksek haneli kücük büyük harf sayı kombinasyonlu QCnSAr2KgE , 1T1wWpc0 gibi liste lazım bize. Bize kelime listesi işe yaramaz. Bize türkçe sözlük bile olsa gerçekten işe yaramaz. Bunlar lazım bize Lütfen bu konuda wordlist araştırıp bana dönüş yap. SON: son olarak btc düşüyor ve düşmesine seviniyorum. Benim bitcoin hesabım var. Electrum uygulaması ile kullanıyorum. Kendim istediğim zaman bazı forumlarda güvenilir kişilerden alıp işimi hallediyorum. Alma gönderme konusunda bilgi sahibiyim. Bitcoin satan büyük sitelerde var. Bir şekilde tedarik ediyorum. ödeme yapması basit. Dipnot: Hatırlıyorum bir kere kırdığım bir şifre 1515151515 ti 5 tane 13 veya 15 ti. Yani 10 basamak. Onlinehashcrack sitesinde ücretli kırma paketlerinde Full Digits Length 8 to 9 yazıor yani 8-9 basamağa çalışıyor. Aslında kötü diğer yandan Ben şey denicem 8 haneli tüm rakamlar 13 dk sürüyor bende. Şimdi bakım yazacağım 9 haneli ful rakam da olabilir şifre 10 da olabilir. Çok fazla zaman tutmazsa bunlarda denenebilir. 8 hane 15 dakika (sadece sayı) 9 hane 2 saat (sadece sayı) 10 21.5 saat (sadece sayı) 9 hane de denenebilir..... Senden ricam bize sayı kücük büyük harf 8 9 10 neyse artık wordlist lazım. %60 şifre böyleyse %20 8 haneli sayı veya telefon %20 denin dediğin tükçe filandır. Buna neden güveniyorum. Kimse modemin panele girip şifre değiştirmeyi bilmez. Çoğu fabrika modda ki şifreleri kullanıyor. Girende kolay hatırlansın diye düz rakam girme olasılığı yüksek. Tükçe wordliste hiç gerek yok. Boş zamanında araştır bende araştıracağım. _______________________ Yeni bilgi http://seytonic.com/2016/11/05/default-wifi-router-keyspace/ Bu sitede hangi modem firmaları default wifileri neye göre belirliyor yer alıyor. Böyleye göre değişiklik gösteriyor ama sonuç: BTHomeHub-XXXX - [0-9a-f] Len: 10 BTHomeHub2-XXXX - [2-9a-f] Len: 10 BTHub3 - [2-9a-f] Len: 10 BTHub4 - [2-9a-f] Len: 10 BTHub5 - [2-9a-f] Len: 10 BTHub6 - [0-9a-zA-Z] Len: 10 or 12 ThomsonXXXXXX - [0-9a-f] Len: 10 PlusnetWireless-XXXXXX - [0-9A-F] Len: 10 belkin.xxx - [2-9a-f] Len: 8 belkin.xxxx - [2-9a-f] Len: 8 Belkin.XXXX - [0-9A-F] Len: 8 Belkin_XXXXXX - [0-9A-F] Len: 8 BELL### - [0-9A-F] Len: 8 BELL#### - [0-9A-F] Len: 10 TP-LINK_###### - [0-9A-F] Len: 8 TDC-#### - [0-9a-f] Len: 9 TNCAPXXXXXX - [0-9A-F] Len: 10 WLAN1-XXXXXX - [0-9A-F] Len: 11 TelstraXXXXXX - [0-9A-F] Len:10 BigPondXXXXXX - [0-9A-F] Len:10 2WIREXXX - [0-9] Len: 10 ONOXXXX - [0-9] Len: 10 DJAWEB_##### - [0-9] Len: 10 TIM_PN51T_XXXX - [0-9] Len: 8 - WPS pin is 12345670... and WPS can't be disabled... INFINITUM#### - [0-9] Len: 10 NETGEARXX - Adjective + Noun + 3 Digits CenturyLinkXXXX - [0-9a-f] Len: 14 BrightBox-XXXXXX - [??] Len: 8 EEBrightBox-XXXXXX - [3 word with hyphens] Orange-XXXX - [2345679ACEF] Len: 8 TALKTALK-XXXXXX - [ABCDEFGHJKMNPQRTUVWXY346789] Len: 8 AOLBB-XXXXXX - [0-9A-Z] Len: 8 UPCXXXXXXX - [A-Z] Len: 8 SKYXXXXX - [A-Z] Len: 8 Tech_XXXXXXXX - [A-Z] Len: 8 Keenetic-XXXX - [a-zA-Z0-9] Len: 8 (Might be scope to reduce the charset but even so, large key-space) Virgin Media [abcdefghjklmnpqrstuvwxyz] Length 8 i and o omitted. VMXXXXXXX-2G [abcdefghjklmnpqrstuvwxyz] Length 8 i and o omitted. VMXXXXXXX-5G [abcdefghjklmnpqrstuvwxyz] Length 8 i and o omitted. VMXXXXXXX [0-9a-zA-Z] Len: 12 FRITZ!Box Fon WLAN #### - [0-9] Len: 16 EasyBox-###### - [0-9A-F] Len: 9 MobileWifi-xxxx - [0-9] Len: 8 3Wireless-Modem-XXXX - [0-9A-F] UNITE-XXXX - [0-9] Len: 8 Verizon MIFIXXXX XXXX - [0-9] Len: 11 VirginMobile MiFiXXXX XXX - [0-9] Len: 11 E583x-xxxx - [0-9] Len: 8 E583x-xxxxx - [0-9A-F] Len: 8 Domino-XXXX - [0-9A-F] Len: 8 Netia-XXXXXX - [0-9a-f] Len: 13 Telecom-XXXXXXXX - [not-sure] Mesela benim cihazların hepsi TPlink: TP-LINK_###### - [0-9A-F] Len: 8 0-9 rakam ve A dan Fye harfler kullanılır demiş hepsi büyük. Hashcatte bu saldırı için: ?l = abcdefghijklmnopqrstuvwxyz ?u = ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ ?d = 0123456789 ?h = 0123456789abcdef ?H = 0123456789ABCDEF ?s = «space»!"#$%&'()*+,-./:;<=>?@[\]^_`{|}~ ?a = ?l?u?d?s ?b = 0x00 - 0xff ?H?H?H?H?H?H?H?H yazmak yeterli ama şöyle bir durum var. küçük harfler yok ama böyle bir tarama bende 9 saat. Kısacası elinde iyi bir liste yoksa bu tarz full şeyleri taramak için güçü bir ekran kartı lazım 2 tane 1080 mesela Bu listeyi bulduğum iyi oldu. paylaşayım dedim. Bende böyle şifreli bir modem yok ama bu şekilde. Orda yazıyı okuyabilirsin videoda var. Mesela sağlam bir ekran kartında belki 1 saat tutucak ve her türlü denenebilir hatta daha kısada denenebilir. Diğer seçenek sağlam bir wordlist lazım bize yazımda belirttiğim üzere Videoda adam 8 haneli sayıları 2 dakikada denemiş 2 gpu var adamda 2 kart bende 15 dk sürüyor Bende 9 saat süren bişe onda 1 saat sürer --- Double Post Merged, 1 Jun 2019 --- Dipnot büyük küçük harften dolayı Yeni bilgi dikkate alma. mesela zyxel modem en aşa 10 basamak oluyor çözmedi 3 ay bende Bunlarla uğraşmak mantıksız dediğim gibi iyi wordlist varsa deniceksin yoksa üretip denemek zor. Üreteceklerin belli düz sayılar
aynen borcum var ama olsun. zazaroth konusuna gelince tabiki onun elindeki wordlistler ingilzce ve işe yaramaz ama sağlam bir wordlist bulursak sistemi hızlıdır 2 satte 35 gb gibi bir hızı var onun sistemi .2 tane 1080 olsaydı süper olurdu ama işte yok. bende bilmiyorum büyük küçük harf ve rakam wordlistini neden bulacağımızı acaba torrent siteleride olabilir mi?benim sistemim öyle yavaşkı 48 dk da ancak 8 full sayı deniyor o yüzden zazarothden rica ettim oda kırdı şifre şifredir dostum
Anlıyorum tahmin ettim Çok süper bir sistem osa bile tüm varyasyonları denemek mümkün değil aylar sürer Elektirik parası cabası Basit yöntemler denemeli tutarsa tutar zaten
dostum fluxionda kurbanın fake sayfaya girmesini sağlayacak bir yöntem var mı ? dediğim gibi kurban bir türlü fake sayfayı görmüyor --- Double Post Merged, 1 Jun 2019, Original Post Date: 1 Jun 2019 --- en iyisi fluxion fluxion candır
senin pc bir laptop sanırım. Bu konuyu sana daha önce anlattım ama gözünden kaçmış. Bak şimdi bu senin benzer şeyini ben yaşadım. Bu şundan kaynaklı olur. Şimdi sen evindesin adamında ağı 4 çekiyor buraya kadar sıkıntı yok. Ancak kardeşim fake modda cihaz özellikle laptop ise fake ağ yaratmak için bir sinyal yayar! Bir erişim noktası oluşturur ama O cihaz sende 4 çekiyor diye senin oluşturduğun sahte ağ karşı tarafta 1 bile zor çekiyor olabilir! Yan komsun olur duvar kağıt gibi olur o zman işe yarar. Onun dışında chipseti uyan 5dbi antenli bir wireless adaptör alsan bile yine arada engel varsa sinyal kötü etkilenir. Karşı sokaktada olabilir. Sonuçta bu cihazlar client mot alıcı mod için geliştirilmiş ufak antenli wifi adaptörler. Laptopların kendi wifisinde anten bile yok. Adam kendi evinde bile duvarlardan 5 çeken modemi mutfakta 3 çekebiliyor sen kendi evinden ağ yayıyorsun. Büyük ithimal o sinyal oraya net ulaşmıyordur. Senin o sinyali 4 görmen o adamın cihazı 4 görmen seni yanılgıya düşürüyor. Aynı yaşadığını yaşadım. Sonra sokağa cıkarken sinyalin kötü yayıldığını gördüm. Böyle bir kırma yapacaksan atıyrum aracın varsa aracına koycn laptopu o sinyalin tam yakınında park etcen, 1 gün 2 gün beklicen gerekirse . Bak benim evden 4 çeken bir sinyal var adamın evi bizden abartmıyorum en az 50 adım var. Ben fake ag acsam o adam benim ağı kendi evin içinden belki göremez bile. Sen bu yanılgıya düşüyorsun. büyük ihtimal o ev biraz uzaktadır veya engel cok vardır. Yan komsun üst katta komsun değilse fluxionla cok zor fake ağa başkasının bağlanması. Güçlü sinyal yayan cihazlarasahip olman lazım. Öyle laptopun wifisyle dedim gibi aranda cihazla 5 metre ancak kırarsın. Aynı zmanda sürekli açık bırakılması gerekn bir olay. 1 gün icabında. Ben bu dedini yaşadım. Sonra cihazı yakın bir yere götürünce cihaza bağlanıldıgını gördüm ne bir şekilde anlattığımı düşünüyorum. Sende 4 çekiyorsa senin evden yaydıgın ona 4 gitmez bu yanılgıya düşme
haklısın aslında bağlanıyorda net olmadığı için direk koparıyorlar fake wifiden tavsiyelerin tşkler --- Double Post Merged, 1 Jun 2019, Original Post Date: 1 Jun 2019 --- yolun karşı tarafındaki evlerden biri muhtemelen arada 70 80 m var ondan olmuyor.
Daha önce fluxionla çok net kırdım. Adam bağlandığı anda üst çubuğa bildirim gelir ağa bağlandı şifre girmek için onaylamak için tıklayın bildirimi gelir. Ona direk tıklayınca şifre ekranı geliyor. ona tıklamadan browser tarayıcıyı açınca tekrar o şifre sorma gelir. net yok diye bağlantı koparma diye bişey yok. Çok profesyonel bir arayüzü var şifre ister karşıdan lütfen giriniz wifi şifrenizi gibi... Zaten hiçbirşey girmese bile fluxion terminal penceresinde bir bağlantı olduğu illa gözükür bağlandığı anda..... Hiç bişe girmese bile.. Sen 70 80 metrelerden bahsediyorsun Bende 24 dbi grid anten var öyle yönlü bir antenin olursa tam o yöne çevirsen o şekilde o sinyali oraya gönderebilirsin. Panel anten de olabilir. Ya da yakınında olman lazım. Hesap et bir evin içinde 5 çeken bir sinyal tuvalete girince 3e düşer. Duvarlardan senin sinyal dısarıdan adamın evinin içine girmesi lazım Bence netin varsa çok üstüne düşme 35mbit netin var dedin ama sanırım onun sinyali düşük. Yoksa bu kadar net aramazdın en iyi çekeni kırmak istiyorum demezdin. Eğer kötü çekiyorsa hızıda etkiler. Ben yerinde olsam wordlist ile uğraşmam. Uğraşılacaklar belli zaten. rakamlar. Ya yanına gidersin fluxion yada düzgün bir anten al veya dış ortam access point. Sende laptop varsa anten tercih etme access point daha mantıklı. Ben bitane 2ci el aldım çok uygun fiyata 100tl gibi şu an satsam 250 rahat eder Letgo dan düşüyor çok. Evden çekmeyen net Şu an %100 sinyal çekior oda çok ayar yapmadan. Buda bir tavsiyem olsun. Senin en çok kullandıkların kaç diş çekior ve speed test kaççıkıor indirmeler nasıl_? Ya zaten türkiyede kota var o internetler turknet değilse bir kotadan sonra 50-100gbtan sonra düşüor. İnternet hani firmanın --- Double Post Merged, 1 Jun 2019 --- Walla keşke yardımcı olabilsem
sıkma canını fluxionu denerim olur herhalde letgo iyiymiş wordlislede uğraşılmaz ki zor iş sana kolay gelsin kafama takılan birşey olursa yazarım