Issue ALFA AWUS036nh Finds 0 APs

Discussion in 'Xiaopan Support' started by clive, 18 Sep 2012.

  1. clive

    clive Active Member

    Joined:
    24 Aug 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hi all i have the latest verion of xiaopan this card goes in to monitor mode but finds no ap`s have noticed it has the rt2800 usb driver installed is this my problem and if so could someone give me some help much appreciated
     
  2. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    1,193
    0.4.2.2 and 0.4.1 have been stated works the best with RT3070L devices. Have you tried those versions?
     
  3. clive

    clive Active Member

    Joined:
    24 Aug 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hi m8 my chipset is rt2870/3070 driver is rt2800 usb have tried both 4.2.2 and 0.41. get same results no aps found im at a loss
     
  4. N0iZE

    N0iZE Mod
    Staff Member Moderator

    Joined:
    1 Aug 2012
    Messages:
    79
    Likes Received:
    7
    What program are you scanning with? Inflator? feedingbottle? rootshell) have you tried the aircrack-ng suite? :) also post pictures if possible :)
     
  5. clive

    clive Active Member

    Joined:
    24 Aug 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    card goes into monitor mode then i scan for wps enabled aps and inflator finds none
     
  6. N0iZE

    N0iZE Mod
    Staff Member Moderator

    Joined:
    1 Aug 2012
    Messages:
    79
    Likes Received:
    7
    I have started a private conversation with you clive so we dont spam down everyones inboxes :)
     
  7. Fantasma

    Fantasma Well-Known Member

    Joined:
    31 May 2012
    Messages:
    741
    Likes Received:
    434
    Maybe there is not any WPS enabled Network near to you, I noted you have an AWUS036H, try with this card and check results...
     
  8. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member Admin Moderator VIP

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,096
    Likes Received:
    1,193
  9. clive

    clive Active Member

    Joined:
    24 Aug 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    the 36h works fine just thought i could get better conection using the nh as its 2 watt
     
  10. Fantasma

    Fantasma Well-Known Member

    Joined:
    31 May 2012
    Messages:
    741
    Likes Received:
    434
    Try unplug & plug the card or change it to another USB port...
     
  11. sardan91

    sardan91 Guest

    em,,might be helpfull
     
Loading...
  • About Us

    We are a community mixed with professionals and beginners with an interest in wireless security, auditing and pentesting. Feel free to check out and upload resources.


    You can also find us on: Twitter and Facebook

  • Donate to Us

    Did you find our forums useful? Feel free to donate Bitcoin to us using the form below. Those who donate the equivlent of $10 USD or more will be upgraded to VIP membership. Don't have Bitcoin? Use your credit card to GO VIP here. Don't want to fork out some coin? There are other ways to GO VIP. Bitcoin: 1LMTGSoTyJWXuy2mQkHfgMzD7ez74x1Z8K