BullyWPS Automation Script + mode (bruteforce checksum 8C: 0C: A3) 2013-10-25

Bully Script for automation of WPS

  1. cristi_28

    cristi_28 Well-Known Member
    Dev Team VIP

    Joined:
    30 Oct 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    22
    cristi_28 submitted a new resource:

    Login or Signup to view links / downloads - Script de Automatización de BullyWPS

    Login or Signup to view links / downloads
     
  2. kimad

    kimad Active Member

    Joined:
    10 Sep 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    hello
    nice script
    do u have it in English
    i test it in btr5r3 and kali working but language is spanish
    thanks in advance
     
  3. wils

    wils Active Member

    Joined:
    13 Mar 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Thanks for the script, but when I run it I get; (I changed the file name as shown)

    Running in OpenWRT
    Code:
    Select All
    sh Bullywps.sh Bullywps.sh: line 67: syntax error: bad substitution
    refers to ;
    Code:
    Select All
    ESSID=${WPSessid[$countWPS]}
     
    #3 wils, 6 Jan 2014
    Last edited by a moderator: 6 Jan 2014
  4. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member VIP Admin

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,104
    Likes Received:
    1,233
    @wils It is a bash script.

    Code:
    Select All
    bash sh Bullywps.sh
    Should get you in business. You might be running Dash or something else. Login or Signup to view links / downloads
     
  5. wils

    wils Active Member

    Joined:
    13 Mar 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Thanks for the reply;

    Heres results in terminal;

    root@Pineapple:~# ls
    BullyWPS 2.1.sh bully
    root@Pineapple:~# bash sh BullyWPS 2.1.sh
    /bin/sh: /bin/sh: cannot execute binary file
    --- Double Post Merged, 6 Jan 2014 ---

    Alright I installed whoami, renamed it to Bullywps.sh and ran it like the below,

    bash Bullywps.sh

    Works, but the script is in Spanish ;-( Will google translate..

    Thanks..
     
    #5 wils, 6 Jan 2014
    Last edited by a moderator: 6 Jan 2014
    • Like Like x 1
  6. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member VIP Admin

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,104
    Likes Received:
    1,233
    I was chatting with @Aby$m about translating this script. Care to share when you are done? I can proofread it afterwards to make sure it is all good.
     
  7. wils

    wils Active Member

    Joined:
    13 Mar 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Heya,

    Not sure if you were referring to me to translate. Im not proficient enough in Spanish, I used Google Translate Login or Signup to view links / downloads (just cut and paste) to translate it for myself.

    Also, why not add the function of this in the first option?;
    airmon-ng start wlan1

    Thanks for all your work on this by the way.
     
  8. Mr. Penguin

    Mr. Penguin Administrator
    Staff Member VIP Admin

    Joined:
    18 May 2012
    Messages:
    3,104
    Likes Received:
    1,233
    Nevermind, All done. BullyWPS in English.

    @cristi_28
     

    Attached Files:

  9. lockheed

    lockheed Active Member

    Joined:
    8 Mar 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Great script, but it won't work any more for me on Kali. It worked the first time, but after it run once, the every other time I get those errors:

    Code:
    Select All
    He is riding the card in monitor mode SIOCSIFFLAGS: Connection timed out SIOCSIFFLAGS: Operation not possible due to RF-kill mon0 ----> Monitor mode is used.
    Code:
    Select All
    New MAC: 00:11:22:33:44:55 (Cimsys Inc) SIOCSIFFLAGS: Operation not possible due to RF-kill
    Code:
    Select All
    link: error fetching interface information: Device not found
    Code:
    Select All
    canning for targets... 29 seconds cat: /tmp/BullyWPS/wash_capture.3013: No such file or directory [X] ERROR: Failed to open 'mon0' for capturing
    So it won't even get a list of WPS networks. Reboots don't help.
     
  10. meknb

    meknb Mod
    Moderator Dev Team VIP

    Joined:
    2 Jun 2012
    Messages:
    702
    Likes Received:
    178
    Sounds like somthing is blocking or using your card try
    Code:
    Select All
    rfkill list all or rfkill unblock all
     
  11. lockheed

    lockheed Active Member

    Joined:
    8 Mar 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks.
    However:
    - rfkill unblock all does not remove hard lock, which is the one that's usually on
    - even if I reboot and make sure there is no lock on the interface, the script kind of runs, but wash produces no output and therefore
    Code:
    Select All
    * * * W A R N I N G * * * Not found any RED WPS enabled in capturing Press ENTER to return to menu
    Yet if I run wash manually, as I do for reaver, it produces output.
     

Share This Page

Loading...