Koleksi Wordlist (Dictionaries) MALAYSIA

Discussion in 'Malay Support | Sokongan Melayu' started by chengho, 21 Sep 2013.

  1. rajen

    rajen Active Member

    Joined:
    31 May 2014
    Messages:
    31
    Likes Received:
    5
    run xiaopan ,dapat handshake..guna dictinary
     
  2. rajen

    rajen Active Member

    Joined:
    31 May 2014
    Messages:
    31
    Likes Received:
    5
    run
    miniwep
    scan
    lanch wifi yg dipilih
    tunggu handshake
    guna dicnanry untuk password.
     
  3. piupiu

    piupiu Member

    Joined:
    20 Jan 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    harap sabar ye.....

    kena download xiaopan dulu kan?
     
  4. clarkswalabis

    clarkswalabis Member

    Joined:
    27 Feb 2015
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    hello bro..aku dpt je password unifi.pkai je hanshake senang.guna worldlist..
     
  5. BobMarley

    BobMarley Active Member

    Joined:
    10 Mar 2015
    Messages:
    29
    Likes Received:
    4
    bro , wordlist apa kau pakai ? 8 angka ke ? boleh share tak nama AP yang kau hack tu ? ade alias unifi kat belakang ke ?
     
  6. kelvin007

    kelvin007 Active Member

    Joined:
    24 Mar 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    cracking rate utk unifi 50-50%...kalau password dia semua nombor dan password dia ada kat wordlist so boleh crack, tapi kalau password dia complex macam Ibr@h1m tu memang xdpt la...try dulu, rajin google cari wordlist 8 numbers pastu try crack. ya, kalau unifi dia ada @unifi belakang AP tu..
     
  7. BobMarley

    BobMarley Active Member

    Joined:
    10 Mar 2015
    Messages:
    29
    Likes Received:
    4
    okay bro , thx for sharing , nanti aku try . tapi tu la , sekarang unifi baru masih lagi pakai 8 angka ke ? sbab tempat aku ni banyak org kulit hitam pakai unifi , tu yg aku nak tahu masih pakai 8 angka ke baru2 ni . hehe
     
  8. Double's

    Double's Member

    Joined:
    20 Jun 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Dah download wordlist tu mcm mana nak guna . Baru beli signalking
     
  9. BobMarley

    BobMarley Active Member

    Joined:
    10 Mar 2015
    Messages:
    29
    Likes Received:
    4
    tgok post #42 , ikut je apa rajen tulis tu .
     
  10. kecapangan

    kecapangan Well-Known Member

    Joined:
    26 Aug 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Salam masta2, mintak tolong macam mana nak add PixieWPS ke Xiaopan 0.4.7.2?
    Tq
     
  11. BobMarley

    BobMarley Active Member

    Joined:
    10 Mar 2015
    Messages:
    29
    Likes Received:
    4
    • Like Like x 1
  12. burit

    burit Member

    Joined:
    13 Feb 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    crack wpa/wpa2 ni kna pakai gpu+cpu power baru sdap..jgn crack dngan aircrack-ng lembab mmg putus asa nya lah sape nk memulakan mencuri weepi nih..guna hashcat atau pyrit je untuk bruteforce atau wordlist speed cecah 40000kps..setakat 2 gb wordlist kejap je siap...nak buat wordlist blh buat guna windows je download crunch cara buat guna dngan cmd..ataupun soft pwgen tp ni dia buat random password je..atau guna reaver+pixiewps...klu router jenis dlink ataupun tplink pakai script je reverse pin..ada kt google kejap je dah dapat pin dia..run pin dia dgn reaver dapat la password psk tu..
     
  13. bakeryboy

    bakeryboy New Member

    Joined:
    25 Jan 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    crunch 8 digit numbers, my neighborhood in johor, not all use numbers but 20-40%
     
  14. ksfixpro

    ksfixpro New Member

    Joined:
    21 Feb 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Skg password wifi bole pegi sampai berapa erk. Sory baru nak blaja
     

Share This Page

Loading...