Sen öyle desene test ettiysen sorun yok o zman geriye tek birşey kalıyor para verip wordlist sitelerinden kırmayı denemek. Ya bu cihaz kendi anteniyle sen nasıl o odada hiperle 4 cekiyorsun oda o odada 4 çeker eve dağıtır. Tabi evde her yerden 4 çekmeyebilir duvarlara bağlı alam ev küçük diyorsan her yere 4 dağıtır. . Atıyorum pencereye bantlarsın direk görüş alanı olur sıkıntı cıkarmaz. Hiperle ne elde ediyorsan budada aynısını enaz aynısını alırsın. Access point alırsan 1 diş çekende bir fayda sağlamaz. O an ne alırsa onu dağıdır İşte o yüzden bu cihzların kendi anteni sökülüp harrici anten takılır ozman senin o 1 çeken 5 çeker eve 4-5 dağıtır. Yani bu cihz aldığı sinyali dağıtır güçlendirmez. Evin iyi çeken bir yerine koyman lazım. Evden 1 çeken bir wifi varsa zaten onu alıp eve dağıtsada fayda sağlamaz. Son olarak bu kablosuz ağ işleri biraz paraya dayanıyor. Cihazlar antenler. Mesela benim sistem şöyle. Ev 2 katlı ve çatı var. Çatıda anten var netli alıyor kablosuz aldığını kabloluya dönüştürüyor. Evin içindede normal rooter modemler var o gelen neti bu cihazlar eve dağıtıyor. Böylece KMlerce uzaktaki bir neti alıp evdeki birkaç cihazla dağıtım yapabiliyorsun Her yerde 5 çekiyor alırkende 5 alıyor çünkü çatıdaki cihazlarım iyi antenleri kaliteli. Elinde hiçbir cihaz veya anten yoksa Zaten kaliteli sinyal alabilmen için o ag anca ya üst komsunda ya yan komşunda olcak. Ya karşı bina olur engel olmaz vs.. Para gerektiren bir hobi gibi bişey bu. Benim sana tavsiyem hangi wifiden girersen gir yüklenme. wps güvenme. Ben çok gördüm adam net yavaş diye modemi değiştirdiğine ve net kaybettiğime şahit oldum Düz mantık net yavaşsa ttneti arıyorlar vs.. İktisatlı kullanmanda fayda var. Çünkü bir kere çakılmış. Bende 10larca ağ var yemine diyorum indirme bile yapsam gece yaparım saygı Oyun güncellemeleri filan. Zaten para vermeden haksız kullanım yapıyorum gündüz gündüz adamın neti felc edip yavşaklık yapmanın anlamı yok Tabi herkesin bakış açısı. Sen kırdırma işlemini yaparsan haberdar edersin.
Ho ho ben girip modem arayüzünden moden sahiplerini engelliyorum sen bana çok yüklenme diyorsun --- Double Post Merged, 5 Jun 2019, Original Post Date: 5 Jun 2019 --- Yanı bir diş çeken bir wifide işe yaramaz mi bu cihaz? tam anlayamadım. Alsam o odaya kursam eve en azından 3-4 dağıtamaz mi ?
Sen abartıyormussun Evet hiçbir menzil arttırıcı var olan bir sinyali artırmaz! 1 çekeni 4-5 yükseltmez. Var olanı dağıtır. Var olanın iyi olması için iyi anten lazım. Antenlerde minimum 300 liradan başlıyor. Panel omni grid çok çeşitleri var. Sen cihaza anten bağlayınca o 1 çeken 5 çeker ve evede 5 dağıtır kısacası iş antende bitiyor Benim dedim şu şekilde işe yarar evin bir yerinde 4 çeken bir net vardır ama bu 4 çeken yer atıyorum oturma odasından çekiyordur ama yatak odasından çekmiyordur. o zman bunu oturma odasına koyarsın 4-5 çeker 5 yayar 1 çeken sinyale yapabileceğin bişe yok anca cihaz + harici anten alman lazım Anten sinyali güçlendirir
Paraya kıyıp alayım diyorum hem taşınsak bile gene lazım olacak ? Açıkçası fluxion dişında bilalyilmazi kirmanin pek mumkun oldugunu düşünmüyorum bosu bosuna onlinehascrack.coma 40 tl vermek istemiyorum
onun kararını sen vereceksin Ne desek boş belki o site kıracak bilemeyiz. Diğer yandan cihaz herman lazım. Bu işler hep paraya bakıor
O zaman vazgeçeyim bu sevdadan çünkü o kadar bütçem yok malum öğrenciyim.Yardimin için çok tşk ederim en iyisi ben fluxion denemeye devam --- Double Post Merged, 5 Jun 2019, Original Post Date: 5 Jun 2019 --- Aklıma birşey takıldı bir diş çekiyor dedim ama aslında iyi ayarlayınca 2 dış oluyor hem üzerindeki dahili antenler yeterli görünüyor yoksa ben mi yaniliyorum ? Sonuçta hiper kadar antenleri var
Aklıma birşey takıldı bir diş çekiyor dedim ama aslında iyi ayarlayınca 2 dış oluyor hem üzerindeki dahili antenler yeterli görünüyor yoksa ben mi yaniliyorum ? Sonuçta hiper kadar antenleri var dostum bunu cevaplarsan sevinirim
https://urun.gittigidiyor.com/bilgi...MI5KaZytPQ4gIVS8-yCh3xBAOgEAkYEiABEgLHKPD_BwE dostum bunun antenleri işimi görür mü ikinci elini alsam --- Double Post Merged, 5 Jun 2019, Original Post Date: 5 Jun 2019 --- Ikinci el alabileceğim bir yer biliyor musun?
i Gösterdiğin 1 çeken ağı 4-5 yapmaz Ama 4 çekeni eve güzel yayar. Sen o 1 çekeni 4-5 sinyale çıkarmak istiyorsan alacağın ürün bu https://www.hepsiburada.com/tp-link...li-dis-mekan-cpe-access-point-p-HBV000008B0FZ Böyle senin gösterdiğin tplinkin çubuklu accesspointler 5dbi omni antene sahiptir sopa gibi dik kısa antenleri vardır. bu tarz ürünlerin hiçbiri 1 sinyali 4-5e çıkarmaz bu gösterdiğin ürünler ancak 3 çekeni 4-5 e çıkarır. Olanı dağıtır. Çok net anlattığımı düşünüyorum --- Double Post Merged, 5 Jun 2019, Original Post Date: 5 Jun 2019 --- Ben sana bir sesli mesaj atıp açıklarım
3ede mi cikaramaz aslında 1 dış çekince bile interneti gayet hizli --- Double Post Merged, 5 Jun 2019 --- https://urun.gittigidiyor.com/bilgi...MI5KaZytPQ4gIVS8-yCh3xBAOgEAkYEiABEgLHKPD_BwE Almaya değer mi ? --- Double Post Merged, 5 Jun 2019 --- Işte bilal yılmaz 3 hafta 4 çekiyor onun için ona kafayi taktim
1 çektiğinde okadar hızlı ise sorun yaşamazsın sanırım Ama birçok cihaz o kadar düşük çeken ağa bağlanmaz mesela. Bunu ancak ürünü alıp test edip kendin görebilirsin. Ben ne desem yalan olur. Ben sorun olur derim olmaz Olmaz derim olabilir. Dedim gibi çok az tecrübem var çok düşük çeken ağlarla aramda Ben kendi evimde %50 çeken ağlarda bile bu 15 dbi denk gelir nete girmez kopma olur vs vs.. Belki senin kendi cihazın yanlış gösteriyordur buda olabilir. Tplink alacaksan ürün iyidir kalitelidir tplink belli bir standartı vardır. Alırsanda pişman olmazsın birgün illa kullanırsın. Herzman iş yapar satmak istediğindede satılır. Kaybetmessin yani Alıp dene derim. Ama sorun çıkarsa da sorumluluk almam Dedim gibi uzmand eğilim 1 çeken ağlarda Senin ürünlern bende yok doğrumudur yanlışmıdır bilemem göstergesi.
Dostum çok sağol harçlıkliğimi alır almaz alacağım bide alabileceğin sağlam bir site var mı? --- Double Post Merged, 5 Jun 2019, Original Post Date: 5 Jun 2019 --- Ikinci el tabi ki ama kararsizim sıfırda çok pahalı değil bilemedim şimdi --- Double Post Merged, 5 Jun 2019 --- Dostum istersen ben artık uyuyayım sabah konusalim
ikinci el ancak letgodan elden satandan alırsın Görüp almak yani. Ben genelde öyle alıyorum --- Double Post Merged, 5 Jun 2019, Original Post Date: 5 Jun 2019 --- Başka yöntemler vardır sahibinden gittigidiyor ama ben pek tercih etmiyorum öyle ne geleceği belli olmuyor iyi geceler
PMKID and two Handshakes b20fcca5f61a41593b7578b2f7766eae*a4933fbb7304*fcc233bcc13f*696e776920486f6d65203447424237333034
dc9b61390610f2e36b960a9aa97ed376:a4933fbb7304:98ddea21da1b:inwi Home 4GBB7304:34056339 Still working on the other one. I'll post here in 12ish hours if i get another hit
Thank you for our help The other one older password was : abl13678menara I hope that can help you get a hit